Senin, 10 Oktober 2011

Downlaod Pro Evolution Soccer 2012 (ISO File Full Cracked)

obat gamers semua ini ada game PES 2012 yang full nah jika sobat sangup tuk download ini game ane ada link nya ^^ file nya lumayan gede 6GB degede banget dah hehe klo ane gak bisa download karena msih mengunakan provider GSM untuk inet lelet ini :(
Langsung aja deh cekidot ke TKP




















Pro Evolution Soccer 2012 
English | 2011 | PC | Developer: Konami Computer Entertainment Tokyo l Publisher: Konami l 
Genre : Football Sim | File Size : 6.03 GB |

About the Game: ro Evolution Soccer 2012 (abbreviated to PES 2012 and known officially as World Soccer: Winning Eleven 2012 in Asia) is the eleventh edition in the Pro Evolution Soccer series developed and published by Konami with production assistance from the Blue Sky Team. Lionel Messi, who has been the cover star for the series since PES 2009, will be replaced by Cristiano Ronaldo.
Like previous versions of the game, it will be exclusively licensed by UEFA to contain the UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Super Cup competitions along with a license from CONMEBOL to feature the Copa Santander Libertadores. Referees governing UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Super Cup matches will wear the official UEFA Champions League uniforms, which is a first for the series.
On July 28, 2011, Konami confirmed that PES 2012 will be released for Playstation 3, Xbox 360 and Microsoft Windows on October 14, 2011 in Europe and October 6, 2011 in Japan. At Gamescom 2011 it was announced that the PlayStation Portable and PlayStation 2 versions will follow on October 28, 2011 and the Nintendo Wii on November 4, 2011. The publisher has also confirmed that versions for Nintendo 3DS and iOS formats are also in development, with firm dates to follow.

System Requirements:
OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
CPU: Intel Pentium IV processor 2.4GHz or equivalent
RAM: 1GB
GFX: NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300
GFX RAM: 128MB of RAM, Pixel shader 3.0, DirectX 9.0c compatible video card

Installation :
 Ektrak file dengan WinRAR atau Software sejenis nya
1. Mount or Burn file denang Daemon Toll 
2. Install
3. Buka Serial di (codes.txt)
4. Copy dan paste semua file di folder Crack dan paste di Dir game
5. Play the game
6.Enjoy

Screen Shots : By IGN













Alternatif Link Mediafire
Download From Mediafire
Pass: kosovadc
Catatan :
Jika Link di atas mengalami perubahan atau broken link sobat bisa request lagi link nya di email ini alaxupload@gmail.com

1 comments:

Anonim mengatakan...

:ilovekaskus

:iloveindonesia

Posting Komentar

Kalau berkunjung jangan lupa masukan komentar kritik dan saran
masukan komentar anda di bawah ini

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger