Jumat, 15 Juni 2012

Download Game Jungle Kartz

Hosted on Photoserver.ws

Jungle Kartz by Nordic games for Nintendo Wii is an all-new go-karting game that features eight fun loving animals racing through various jungle tracks, as you may have guessed.
The player controls their Kart by either using the Wiimote and Nunchuk combination, or by simply inserting the Wiimote into a steering wheel peripheral (the game is available packaged with a steering wheel if you don’t already have one) for a more realistic driving experience.
The main objective of the game is to become king of the Jungle by racing across 32 tracks in different tournaments. There are eight adorable characters to choose from; Sal, Rocky, Bob, Dixie, Ashley, Gus, Sass and Zero. Each of these animal characters has their own particular abilities to increase their chances of becoming number one and winning the race. The game offers eight vehicles to play around with, from the heavier ones which are harder to control, to the lighter ones which speed around the track a lot quicker, but don’t like taking a knock. Different Karts can be unlocked throughout the game, encouraging the player to try something new and keep playing.

Hosted on Photoserver.ws
Hosted on Photoserver.ws
Hosted on Photoserver.ws

Download Now

7 comments:

jony mengatakan...

gan aku mau numpang nanya
spesifikasi pc amd athlon(tm) 3d now 2,4 ghz
ram 892
vga 512 onboard
bisa pake win 7 gk?

neweby mengatakan...

^
Tentunya bisa gan udah mencukupi itu spek nya
Driver mainboard nya bisa di cari di internet coz mungkin belum suport w7 mainboard agan :))

jony mengatakan...

cara nyarinya gmana gan?
Trus gni gan amd athlon(tm) 2,4 ghz sama amd phenom x3 1,8 ghz bgusan dan cepetan mana?

neweby mengatakan...

bagusan AMD PhenomX3 walapun kecepatanya 1.8 Ghz tetapi dia udah triple core jauh di banding dengan yg single core
untuk mainboard nya agan kasih tau dulu merk dan tipe apa?

joni mengatakan...

klo gk salah asus Nf-mcp61 bener gk itu yg dmaksud agan?

joni mengatakan...

trus gni gan ane kan berencana pengen ganti vga,vga ane itu kan nvidia geforce 6150 yg ane d sebutin d atas,mau d ganti mau d upgrade jadi gt 430 bisa ga? Trus psu ane merknya imax 450 watt kuat gak ya ? Ato agan punya saran lain lebih baik pke vga apa?

neweby mengatakan...

itu merk sama jenis mainboardnya gan
tergantung agan punya dana berapa kalo gt 430 udah bagus gan
tapi PSU agan mending diganti yg pure karena imax PSU itu kurang kuat buat rig agan
mending mrugi sedikit daripada terjadi apa2

Posting Komentar

Kalau berkunjung jangan lupa masukan komentar kritik dan saran
masukan komentar anda di bawah ini

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger